SLIJEDI UTAKMICA ODLUKE / Evo što Hrvatskoj treba da bi prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva

Image
Foto: IHF

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije najbolje ekipe iz skupine

8.12.2021.
17:47
IHF
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pobjedom 28:22 protiv Argentine je otvorila drugi krug svjetskog prvenstva u Španjolskoj produživši nadu za plasman u četvrtfinale.

Brončane s posljednjeg Europskog prvenstva su ovom pobjedom upisale prve bodove u drugom krugu. Hrvatska će u drugom krugu odigrati još dvije utakmice, u petak (20:30 sati) protiv Španjolske te u nedjelju (18 sati) protiv Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji kombinacija za prolazak

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije najbolje ekipe iz skupine, a Hrvatice još uvijek žive u nadi. Naime, morat će svakako pobijediti sve tri utakmice u skupini ako misle proći, s tim da Španjolke moraju izgubiti od njih i još najmanje jednu utakmicu.

Problem je što su Španjolke velike favoritkinje, a Hrvatskoj ne igraju Ćamila MIćijević, Dora Krsnik i Ivana Dežić, koje su na testiranju bile pozitivne na Covid-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto njih reprezentaciji su se priključile Tena Petika iz zagrebačke Lokomotive i Gabriela Gudelj iz čakovečkog Zrinskog. One su iz Zagreba preko Amsterdama u utorak sletjele u 19 sati u Alicante pa produžile do Torrevieje gdje su danas nastupile protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo