Svjetska legenda nakon poraza od Hrvatske htjela napustiti rukomet!

Kakva je to igra sudbine. Najbolji svjetski rukometni trener u 2012. godini, danski izbornik Ulrik Wilbek, zamao se nakon Olimpijskih igara u Londonu ostavio rukometa.

25.1.2013.
10:17
VOYO logo

Sjećate li se antologijske pobjede Hrvatske protiv Danske i nevjerojatnih 11 golova razlike na Olimpijskim igrama u Londonu? Goluža i društvo danas od 21.30 imaju priliku sve ponoviti u polufinalu Svjetskog prvenstva, ali to će ovoga puta ići puno teže.

Danski izbornik Ulrik Wilbek prebrodio je veliku životnu krizu, o kojoj je progovorio za dnevne novine Jyllands Posten. Tada je, nakon poraza od Švedske, svom dobrom prijatelju napisao: 'Mrzim rukomet!', te otkrio kakva ga je nevolja snašla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se kada sam došao kući nakon Londona, sljedeća dva tjedna jednostavno nisam mogao vidjeti samog sebe, zamisliti se u rukometu. Nisam mogao vidjeti navijače, sav onaj dekor koji utakmicu čini onim što ona jest, spektakl sporta. Jednostavno, nisam mogao pronaći poticaj za daljnji rad", prenose Sportske riječi slavnog trenera, koji ni dan danas ne može zaboraviti tih nevjerojatnih -11 protiv Hrvatske.

"To je bio moj najteži poraz u trenerskoj karijeri. Prije svega zato što to nije bio samo poraz. Mi tada kao da nismo došli u dvoranu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201301070685004-SP u rukometu 2013

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo