Uspješni hrvatski trener napustio klub uoči sezone

Hrvatski rukometni stručnjak Irfan Smajlagić više nije trener rukometaša Bosne BH Gas.

1.9.2011.
19:02
VOYO logo

Smajlagić je na klupi Bosne bio od 2009. godine i u dvije sezone je osvojio dva naslova Bosne i Hercegovine, te dva kupa. Prošle sezone je momčad pod njegovim ravnanjem napravila i veliki iskorak u Ligi prvaka gdje su kao ćetvrti u skupini izborili osminu finala Lige prvaka.

"Gospodiu Irfanu Smajlagiću ovom se prilikom zahvaljujemo na dosadašnjim rezultatima koje je postigao s RK Bosna BH Gas te mu želimo mnogo sportske sreće u daljnjoj trenerskoj karijeri", stoji u priopćenju sarajevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznato tko će bivšeg pomoćnika Line Červara zamijeniti na klupi Bosne, a zanimljivo je da će hrvatski prvak drugu sezonu zaredom igrati protiv prvaka BiH u Ligi prvaka. Prošle sezone u Sarajevu je utakmica završila bez pobjednika, dok je u Zagrebu Croatia Osiguranje uvjerljivo slavilo.

"Rezultatski ciljevi u narednoj sezoni ostaju jednako ambiciozni, a to je prije svega obrana titule prvaka Bosne i Hercegovine koja nam omogućava sudjelovanje u najelitnijem klupskom natjecanju, Ligi prvaka u kojoj i ove godine želimo napraviti što bolji rezultat", o ciljevim u novoj sezoni govore čelnici Bosne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike