VIDEO: / Hrvatsko čudovište uništilo Nijemce!

Rukometaši Veszprema šokirali su u Berlinu Bundesligaša Füchsea pobijedivši 29:24 u srazu 5. kola Lige prvaka, a Bild je u pobjedi posebno istaknuo hrvatskog vratara Mirka Alilovića.

17.11.2011.
12:40
VOYO logo

Dvadesetšestogodišnji vratar u tom je dvoboju imao ključnu ulogu, a njemački dnevnik Bild ga je nazvao hrvatskim golmanskim čudovištem:

"Zid mađarskih čudovišta Berlinčani nisu uspjeli preskočiti. Ono što je prošlo pored hobotnice sastavljene od šest dvometraša i 12 stokilaša, nije prošlo pored Mirka Alilovića, hrvatskog supergolmana visokog dva metra i teškog 111 kilograma", napisao je Bildov izvjestitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alilović je ukupno skupio 17 obrana, od čega tri iz sedmeraca. Najstrožu je kaznu branio Marku Bultu, Ikeru Romeru i Bartlomieju Jaszki.

"U ovoj utakmici nismo bili prisutni niti glavom niti srcem. Atletski smo kvalitetnija momčad, no naš atleticizam nije došao do izražaja. Nametnuli su na gosti svoj tempo igre. To se ne smije ponoviti pri našem idućem okršaju s Veszpremom", rekao je trener berlinskog sastava Dagur Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač momčadi za koju igraju Ivan Ninčević (dva gola) i Denis Špoljarić, njemački reprezentativac Sven-Sören Christophersen, po svršetku dvoboja izjavio je:

"Dobar golman uvijek donese dobru obrambenu igru. U srijedu je to Veszprem imao, a mi ne!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo