Sjajna atmosfera / VIDEO Zadrani dočekali rukometaše kao da su prvaci svijeta, Červar poručio: 'Bit ćete naš osmi igrač'

Image

Hrvatska sutra može osigurati izravan plasman na Europsko prvenstvo dva kola prije kraja kvalifikacija

13.4.2019.
16:22
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju u Zadarskom Višnjiku igra "revanš" protiv Srbije u drugoj uzastopnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. 

Iako smo mislili da će utakmica u Beogradu uvjerljivo otići na našu stranu, puno su problema naši rukometaši imali u toj utakmici koja je završila podijelom bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaravajuće, ali s obzirom na stanje na ljestvici skupine Hrvatskoj je još uvijek sve otvoreno. A pod "sve" mislimo na izravan plasman na Europsko prvenstvo dva kola prije kraja kvalifikacija.

Potrebna nam je pobjeda u Višnjiku, a ne bi to trebao biti problem uz podršku mnogobrojnih navijača koji bi sutra trebali napuniti tribine, za razliku od poluprazne Štark Arene u Beogradu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši u Zadru su dočekani kao da su svjetski prvaci, a ne kao da su upravo odigrali razočaravajuću utakmicu. U lijepoj zadarskoj atmosferi izbornik Hrvatske Lino Červar poručio je da će im publika trebati kao osmi igrač protiv Srbije. 

Kakva je bila atmosfera u Zadru i što je još rekao izbornik Červar pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo