SANDRU PERKOVIĆ DOČEKALO NEUGODNO IZNENAĐENJE: / Znate li što se dogodilo zadnji put kad je primila ovakvo pismo?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najbolja hrvatska sportašica obavijesila je o tome svoje fanove na Instagramu

20.12.2019.
10:14
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Atletičarka Sandra Perković proglašena je u četvrtak navečer najboljom sportašicom Hrvatske po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO). Perković je titulu najbolje s ponijela po rekordni osmi puta zaredom.

"U zadnje vrijeme mi baš ne ide, ali slijede Olimpijske igre u Tokiju. U Riju smo napravili čudo, imali smo deset medalja, a ja mislim da u Tokiju hrvatski sportaši mogu osvojiti i više. Počela sam sa pripremama jače nego prošlih godina, a nakon Londona i Rija ima tajne želje koje želim ispuniti u Tokiju. Samo da bude zdravlja", kazala je Perković, koja je ove godine osvojila broncu u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon što je dobila još jedno veliko priznanje dočekalo ju je neugodno iznenađenje. O tome je javnost obavijestila putem Instagrama.

Image

Suspendirana na pola godine

"Evo ga! Iskreno ne bih ni ja vjerovala nakon osam godina", napisala je Perković i otkrila da je pozvana na dopinšku kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Perković je optužena za uzimanje nedopuštenih sredstava u lipnju 2011. godine kada je dobila je šest mjeseci zabrane nastupa. Bila je pozitivna na psihostimulans metilheksanamin, koji se nalazi u korijenu biljke geranamin. Njega je u organizam unijela putem energetskog napitka. Na koncu je ipak nastupila na Olimpijskim igrama u Londonu, gdje je osvojila zlato,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo