ŠARIĆ SLAVIO U SVOJOJ DVORANI: / Cedevita se raspala na kraju

Image

Košarkaši Cedevite propustili su prvu meč loptu za prolaz u TOP 16 Eurolige, izgubili su u Draženovom domu od Efesa sa 81:75.

3.12.2015.
21:14
VOYO logo

Mogli bi dugo žaliti Zagrepčani za propuštenim, pogotovo jer su u posljednji četvrtinu ušli s osam poena prednosti, a i nakon trice Pullena imali i plus 10 (68:58), no do kraja utakmice je igrala samo jedna momčad. Trupe Dude Ivkovića su podignule agresivnost u obrani i Cedevita se više nije snašla. Turci su nadoknadili minus i poveli, a domaćini su imali otvorenu tricu na isteku 39. minute za izjednačenje.

Nažalost, lopta je iscurila, a u penal završnici su Turci lagano održali prednost i došli do omjera 4-4, kojeg ima i Cedevita. Najviše poena su zabili Miro Bilan (18) i Jacob Pullen (17). U dresu Efesa je najefikasniji bio bivši cibos Dario Šarić sa 16 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita će novu priliku za proboj u Top 16 ponovno imati pred svojima navijačima sljedećeg tjedna u petak, 11. prosinca, kad u Draženov dom stiže talijanski Milano predvođen bivšim Cedevitinim trenerom Jasminom Repešom i hrvatskim reprezentativcem Krunom Simonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo