POZNATI GLASOVI / Schumacheru obitelj satima priča kako bi mu poboljšali stanje

Image
Foto: AP

Najviše vremena uz Schumacherov krevet provode njegova supruga Corinna, djeca Gina Marie i Mick te brat Ralf.

10.2.2014.
15:50
AP
VOYO logo

Članovi obitelji i prijatelji sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 Nijemca MichaelaSchumachera, koji je od kraja prosinca u induciranoj komi nakon teškog pada na skijanju, satima mu pričaju kako bi poboljšali njegovo stanje, pišu njemački mediji.

Najviše vremena uz Schumacherov krevet provode njegova supruga Corinna, djeca GinaMarie (16) i Mick (14), te brat Ralf, a u nekoliko navrata Schumachera je posjetio i njegov bivši šef ekipe Ross Brawn, kao i aktualni predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) Jean Todt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glasovi obitelji i prijatelja imaju umirujući efekt i daju pacijentu osjećaj sigurnosti," kazao je neurokirurg Heinzpeter Moecke.

Liječnici su postupak buđenja nastavili testom refleksa. Međutim, Schumacher nažalost nije reagirao na podražaje poput štipanja, tek mu se nekoliko puta tijelo refleksno grčilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose njemački mediji ovoga tjedna bi javni tužitelj zadužen za istragu Schumacherove nesreće na skijanju u francuskim Alpama mogao zaključiti slučaj.

Schumacher je teško ozlijedio glavu 29. prosinca za vrijeme skijanja u francuskom zimovalištu Meribelu, nakon čega je helikopterom prebačen u bolnicu u Grenoble. Od tada je u induciranoj komi, a dosada je operiran u dva navrata kako bi se sanirao hematom koji je nastao na mozgu uslijed udarca o kamen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo