NE ŽALI NI ZBOG ČEGA / Šimunićev intervju RTL-u izazvao žestoke reakcije, Jovanović: 'Trebao bi se vratiti u školske klupe'

Nakon velikog intervjua za RTL u kojem je priznao da ni zbog čega ne žali, nisu izostale reakcije na Josipa Šimunića. Što na sve kaže bivši ministar sporta Jovanović koji je bio najglasniji u osudama, ali i izbornik Čačić, u priči Antonija Vuksanovića

22.10.2015.
19:20
VOYO logo

Josip Šimunić sada je i filmska zvijezda jer je glavni glumac filma 'Moja Voljena Hrvatska'. U kojem priča o pokliču 'Za dom spremni'.

"Svatko ima neku svoj priču. Ovo je moja priča. Naučio sam, ako čovjek ne ispriča svoju priču, onda će je netko drugi ispričati", izjavio je jučer RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada je sve ispričao i ponovno se prisjetio sporne scene, među okupljenima je zavladala idila. Prije dvije godine FIFA ga je suspendirala i natjerala ga da završi karijeru. Ali svejedno kaže - ne žali zbog ničeg.

"Žao mi je što je zbog jednog sramotnog povika bacio mrlju na cijelu karijeru koja je bila besprijekorna. On očito ne razumije povijest i zato bi se trebao vratiti u školske klupe", rekao je bivši ministar sporta Željko Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trenersku klupu u reprezentaciju ga je pozvao Ante Čačić.

"Imao sam priliku u njemu prepoznati vrlo čestitog, poštenog, korektnog, domoljubnog čovjeka. To je jedan od razloga zašto je on u stručnom stožeru reprezentacije, kojoj je jako puno dao. Čovjek koji veže, koji ne razdvaja", kaže izbornik reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvan je da veže navijače uz momčad i uz Čačića startao s dvije pobjede.

"Mi imamo čudo ekipu. Hrvatska je na Europskom prvenstvu i to je jako pozitivno. I sada ćemo otići tamo nešto jako lijepo napraviti", uvjeren je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo da tamo, u Francuskoj, ne bude mikrofona.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo