PLAN ZA VATRENE / Belgijci tvrde da znaju kako pobijediti Hrvatsku. Ovo je njihov plan od pet točaka

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Uoči utakmice s Hrvatskom belgijski je list Nieuwsbald objavio je pet "trikova" kojima Belgijanci mogu pobijediti Hrvatsku

28.11.2022.
22:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak igra treće kolo grupne faze Svjetskog prvenstva, i to protiv Belgije. Crveni vragovi su do sada skupili tri boda na Mundijalu tako da je ovo za njih iznimno važna utakmica. Protiv Hrvatske bi im pobjeda osigurala prolazak u drugi krug.

Uoči utakmice s Hrvatskom belgijski je list Nieuwsbald objavio je pet "trikova" kojima Belgijanci mogu pobijediti Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TO JE TO /

Najpoznatiji novinar na svijetu hvali našeg dragulja iz obrane i najavljuje veliki transfer

Image
TO JE TO /

Najpoznatiji novinar na svijetu hvali našeg dragulja iz obrane i najavljuje veliki transfer

Suradnja Kovačića i Modrića

Hrvatska ima najbolji trokut na Svjetskom prvenstvu u sredini terena. Brozovića, Kovačića i Modrića nije lako zaustaviti. Kovačić i Modrić sjajno surađuju. Kad Modrić ide prema obrani, Kovačić ide prema gore u prazan prostor. Modrić mu potom prenosi loptu, a on ispred sebe ima puno prostora za odlazak naprijed.

Ne podcjenjujte 'niže bogove'

Hrvatska ima Andreja Kramarića i Marka Livaju, koji nisu najpoznatija imena na svijetu, ali su bili vrlo učinkoviti protiv Kanade. Kramarić je zabio dva gola, Livaja jedan i u izvrsnoj su formi, piše belgijski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska stvara orkestrirani kaos

Hrvatski nogometaši često mijenjaju pozicije u igri. Tako su jako naštetili Kanadi. Kramarić je krenuo na desnom krilu, ali se kod gola za 1:1 pojavio na lijevom krilu i zabio. Kanađani nisu imali rješenje za takvu igru Hrvatske.

Hrvati su ranjivi na bokovima

Ako netko od trojca Kovačić-Modrić-Brozović izgubi loptu, oni ne trče odmah natrag, već ostaju visoko kako bi što prije vratili loptu. Kanada zbog toga nije mogla lako razviti kontranapad. Kad su uspjeli, napravili bi to preko bokova. Juranović i Sosa slabe su točke Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u opasnosti

Luka Modrić vjerojatno igra svoje zadnje Svjetsko prvenstvo. Zlatna lopta iz 2018. godine želi da njegovo zadnje Svjetsko potraje što dulje. Dobio je žuti karton protiv Kanade i mora paziti da ne dobije još jedan jer neće moći nastupiti u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo