KAKVA MAŠINA / Dok Messi slavi, Neymar tuguje i igra poker, a pogledajte što radi naš Ivan Perišić

Image
Foto: Profimedia

Poraz u četvrtfinalu zabolio je Neymara, koji je na svom Instagramu pisao depresivne statuse

21.12.2022.
14:29
Profimedia
VOYO logo

U noći s ponedjeljka na utorak u Buenos Aires su sletjeli novi svjetski prvaci, nogometaši Argentine, koji su svojoj domovini donijeli treći naslov prvaka u povijesti.

Messi je proglašen najboljim igračem turnira, a podigao je i svoju prvu "Boginju". Na dočeku Argentinaca je bilo čak četiri milijuna ljudi (prema nekim procjenama 5,5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je objavio sliku sebe s trofejom u istom krevetu te zapalio internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perija se ne šali

S druge strane su nogometaši Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala pobijedili Brazil nakon jedanaesteraca 4-2 (1-1, 0-0). Taj poraz zabolio je Neymara, koji je na svom Instagramu pisao depresivne statuse, a za nekoliko dana je objavio kako igra poker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nogometna reprezentacija je drugi put u povijesti osvojila brončano odličje pobijedivši Maroko s 2-1 (2-1) u pretposljednjoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru.

Image

Bio je to kraj jednomjesečne suradnje u taboru Vatrenih, koji su imali organizirani doček u Zagrebu, ali i svojim manjim mjestima. Nakon što je Ivan Perišić dočekan u Splitu, za njega nije bilo odmora. Već se odlučio za trčanje kraj mora, što je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo