A SAD GAUČOSI / Predstavljamo Argentinu: Vrijede dvostruko više od Hrvatske, ali i skoro isto toliko manje od Brazila

Image
Foto: Profimedia

Martinez je poznat po velikim provokacijama suparničkih navijača i igrača...

12.12.2022.
9:32
Profimedia
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Argentine procijenjena je na 645 milijuna eura, gotovo 300 milijuna više od hrvatske vrste, prema podacima portala Transfermarkt.

Image
UPOZNAJTE SELECAO /

Predstavljamo Brazil: Imaju momčad vrijednu milijardu eura, prijete sa svih strana

Image
UPOZNAJTE SELECAO /

Predstavljamo Brazil: Imaju momčad vrijednu milijardu eura, prijete sa svih strana

Najskuplji igrač u svlačionici Gauča je napadač Intera Lautaro Martinez koji je procijenjen na 75 milijuna eura. Branič Tottenhama Cristian Romero vrijedi 55, a Lionel Messi i branič Manchester Uniteda Lisandro Martinez vrijede po 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na golu je Emiliano Martinez. Popularni Dibu majstor je za penale, a devet godina je proveo kao igrač Arsenala s kojim je kao prvi vratar osvojio FA Cup 2020. godine što je proslavio sa suzama u očima nakon čega odlazi u Aston Villu, gdje je posta hit golman najbolje lige svijeta i ostvario 15 utakmica bez primljenog gola. U ljeto 2021. godine osvojio je Copa Americu, a briljirao je protiv Kolumbije u polufinalu.

Image
Foto: Profimedia

Kvalitetni tehničari

Martinez je poznat po velikim provokacijama suparničkih navijača i igrača, što je znalo ometati njegove protivnike, Takva je cijela argentinska momčad, što smo se mogli uvjeriti u Rusiji 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Angel Di Maria će vjerojatno zaigrati u prvoj postavi protiv Hrvatske kao i Nicolas Tagliafico, bivši lijevi bek Ajaxa, a danas Lyona s vrlo izraženim odlascima prema naprijed. Tu je i Papu Gomez, jedan od najvećih "španera" u Atalantinoj povijesti. Brightonov ofenzivni veznjak Alexis MacAllister otkriće je Svjetskog prvenstva za one koji ne gledaju Premier ligu.

Image
Foto: Profimedia

Julian Alvarez je partner Messiju u napadu, poznat je po šest golova prošle sezone u argentinskom prvenstvu, a sada igra u Manchester Cityju. Bez minute na ovom prvenstvu je i nespremni Paulo Dybala, ubojica dječjeg lica i popularni La Joya. U usporedbi s Brazilom, Argentina nema širu klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol najviše vrijedi kod Vatrenih

Krilni igrač Atletico Madrida Angel Corea vrijedi 40, a veznjak iste momčadi Rodrigo de Paul 35 milijuna eura.

Image
Foto: Profimedia

Rodrigo de Paul

Hrvatska nogometna reprezentacija vrijedna je 377 milijuna eura. Naš najskuplji igrač postao je Joško Gvardiol koji sada vrijedi 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega slijede Mateo Kovačić (40), Marcelo Brozović (35), Mario Pašalić (25), Lovro Majer (22), Nikola Vlašić (20), Borna Sosa (20), Luka Sučić (20)

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo