PRVA PRESICA IZ KATARA / Vida odgovorio na pitanje koje zanima brojne navijače: 'Spreman sam na sve, pa i na to. Znam da bi neki me htjeli vidjeti u penziji...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Press konferenciju hrvatske reprezentacije u Kataru mogli ste pratiti UŽIVO na portalu Net.hr

18.11.2022.
15:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

 Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u petak svoju katarsku bazu, hotel Hilton Doha u kojem će biti smještena za vrijeme Svjetskog prvenstva. "Vatreni" su doputovali u Dohu iz Rijada gdje su odigrali jedinu pripremnu utakmicu uoči početka SP-a protiv Saudijske Arabije i slavili sa 1-0 golom Andreja Kramarića.

Image
SVI ZDRAVI I SPREMNI /

Zlatko Dalić ne skriva zadovoljstvo uoči Svjetskog prvenstva: 'Mi već sve znamo, ne lutamo, nismo u problemima...'

Image
SVI ZDRAVI I SPREMNI /

Zlatko Dalić ne skriva zadovoljstvo uoči Svjetskog prvenstva: 'Mi već sve znamo, ne lutamo, nismo u problemima...'

Hrvatski igrači bili su raspoloženi i nasmijani, no nisu se previše zadržavali u hotelu. Odmah su krenuli na trening u svoj kamp Al Ersal 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva presica

Nakon treninga novinarima su se na press konferenciji obratili vratar Dominik Livaković i branič Domagoj Vida.

"Ljubav prema reprezentaciji i domovini ne može proći. Imao sam neki dan stotu utakmicu za reprezentaciju, a svaka mi je poput prve", rekao je na početku Domagoj Vida pa odgovorio na pitanje o svojoj ulozi u reprezentaciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo kvalitetne igrače. Svi znamo koliko su Šutalo i Gvardiol talentirani. Ne gledam sebe, bitan je rezultat, da Hrvatska pobjeđuje i da naši ljudi budu sretni i zadovoljni. Ja sam spreman sam, ali izbornik neće pogriješiti koga god da stavi."

Hrvatskoj se ne daje velike šanse na ovom SP-um, a to Vatrene motivira, istaknuo je Livaković:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo tako ispraćeni i na prošlo Svjetsko prvenstvo pa smo pokazali svima. Prva utakmica bit će najvažnija, ja se nadam se da ćemo osvojiti skupini, a vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga."

Vidina uloga

Novinare je zanimalo je li Vida spreman preuzeti ulogu kakvu je imao Ćorluka prije četiri godine - da bude važan faktor na klupi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam na sve, pa i na to. No, vjerujem u sebe, dobro radim i treniram. Neki bi me htjeli vidjeti u penziji, ja nisam ovdje došao da budem zabavljač. Čekam priliku i ako je dobijem dat ću maksimum. O Gvardiolu mislim sve najbolje, cijeli svijet priča o njemu. On će donijeti kvalitetu Hrvatskoj u nadolazećim godinama. Ja sam tu kako bi mu pomogao, nadam se da ćemo biti pravi i napraviti puno na ovom Svjetskom prvenstvu", istaknuo je Vida.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Livaković je prokomentirao to što neki tvrde da su golman i napadač slabe strane Hrvatske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što da kažem na to, mogu pisati i govoriti što žele, mi ćemo se potruditi da ne bude tako kao što se priča. Osjećam se odlično, dobro branim i nadam se da ću tako nastaviti", odgovorio je Livaković pa na kraju progovorio o utakmici s Marokom:

"Prvi nastup za reprezentaciju bio mi je ostvarenje sna, ovo je nastavak i ponosan sam zbog toga. Gledali smo Marokoe, treneri su nam dali informacije. Pogledat ćemo ih u video-analizi u ovim danima. Imaju odlične igrače"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

........................................................

Izaberi pobjednika Svjetskog prvenstva i osvoji potpisani dres Luke Modrića, televizor i ostale vrijedne nagrade:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo