raspoložen uoči dinama / Špaco u svom stilu: 'Moji igrači su srednjoškolci i tek uče abak'

Stanko Poklepović pričao je o važnosti hajdučkog duha u utakmicama kad njegovu momčad obilježava mladost i neiskustvo, dok s druge strane protivnik ima jake adute

13.3.2015.
14:50
VOYO logo

Trener nogometaša Hajduka Stanko Poklepović u petak je izjavio kako će derbi utakmica 25. kola Prve HNL u kojoj njegova momčad u subotu (15 sati) na Poljudu dočekuje Dinamo biti zanimljiv, te je pozvao navijače na kultuno ponašanje i da na taj nači doprinesu veličanstvenom ozračju.

"Pozivam publiku da dođe u najvećem broju. Neka ih bude preko pedeset tisuća, ali neka budu civilizirani, uljudni i najbolji na svijetu kakvi već jesu", rekao je popularni Špaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je o važnosti hajdučkog duha u utakmicama kad njegovu momčad obilježava mladost i neiskustvo, dok s druge strane protivnik ima jake adute.

"Moji igrači su srednjoškolci i osnovci koji tek uče abak. Oni uče da je tri puta tri devet i nisu policajci niti imaju pendrek i brkove. Ali neće izgubiti glavu, dovoljno su ustrojeni naprijed i natrag. Osim toga, Hajduk je u svojoj povijesti uvijek imao duh. Taj duh je nešto posebno ne samo u momčadi nego i u gledateljstvu. Nama treba duh zajedništva igrača i navijača da bi smo ostvarili ono što priželjkujemo, a to je pobjeda protiv Dinama!" rekao je Poklepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje odakle iz Dinama prijeti najveća opasnost, Poklepović je odgovorio "iz Zagreba" što je izazvalo smijeh brojnih nazočnih novinara.

Poklepović je također rekao kako bi volio da na na Poljud dođe i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo