TEORIJA ZAVJERE? / Srbi bijesni na FIFA-u zbog male kazne Šimuniću!

Image
Foto: Sceenshot

Srbijanski mediji žestoko su se obrušili na FIFA-u koja je hrvatskog reprezentativnog stopera kaznila 'samo' s dvije utakmice suspenzije zbog starta na Sulejmaniju tijekom kvalifikacijske utakmice između Srbije i Hrvatske na Marakani.

2.10.2013.
12:37
Sceenshot
VOYO logo

Tradicionalno senzacionalistički Kurir u svom je stilu poručio:  'FIFA, stidi se' te u nastavku naslova stavio 'Šimunićev start za zatvor kažnjen sa samo dva meča'.

U ovoj odluci vide 'zavjeru' jer je FIFA, kako piše Kurir, svjesno izrekla dvije utakmice suspenzije hrvatskom reprezentativnom stoper kako bi bio spreman za nastupe u dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot

Još je žešći u svom naslovu bio Telegraf koji je stavio: 'Životinja Šimunić kažnjen dva meča...'. I Telegraf ističe da je to dobra vijest za Hrvate, s obzirom da će propustiti utakmice s Belgijom i Škotskom u završnici kvalifikacija, ali će biti na raspolaganju izborniku Štimcu za utakmice baraža u studenom.

Beogradski Blic konstatira da je Šimunić dobio 'samo dvije utakmice', a više se piše o kazni Fudbalskom savezu Srbije od 50.000 franaka zbog propusta u organizaciji utakmice s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači srpske reprezentacije tokom meča zapalili su nekoliko baklji, lomili i palili stolice, a istim su gađali i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića poslije brutalnog starta nad Sulejmanijem", piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike