jedinstvena prilika / Stipe Miočić porazom od Dos Santosa izgubio šansu za UFC naslov

Image
Foto: Youtube

Amerikanac hrvatskih korijena koji se bori u teškoj kategoriji američkog UFC-a, u subotu je u glavnoj borbi večeri nakon pet iscrpljujućih rundi izgubio od bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa.

14.12.2014.
11:39
Youtube
VOYO logo

Amerikanac hrvatskih korijena, 32-godišnji Stipe Miočić, koji se se bori u teškoj kategoriji američkog UFC-a, u subotu je u glavnoj borbi večeri poražen protiv bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa. 

Miočić je optimistično najavljivao meč, uvjeren u pobjedu koja bi mu vjerojatno omogućila napad na naslov, koji je trenutno zbog ozljede prvaka Caina Velasqueza samo privremeno u rukama brazilskog jiu-jitsu majstora Fabricija Werduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solidno je Stipe ušao u meč, zadavši u prve dvije runde dosta ozbiljnih udaraca i raskrvarivši Dos Santosa, no jedna kontra Brazilca u trećoj rundi oborila je Miočića na pod i otad je sve išlo u prilog bivšem prvaku.

Suci su se nakon borbe jednoglasno odlučili za pobjedu Brazilca, koji je ostao na samo dva poraza u UFC-u, oba od aktualnog prvaka Caina Velasqueza, dok će Miočić u svoj morati ispočetka u novi pohod na UFC titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo