NA KORAK OD PREMIERLIGE / Stipe Pletikosa odlazi u Fulham?

Naš vratar ne krije želju za odlaskom u Fulham ili neki drugi engleski klub.

15.12.2008.
13:35
VOYO logo

Nije tajna da se hrvatska nogometna jedinica Stipe Pletikosa već odavno želi okušati u engleskoj ligi. Bilo je i nekih naznaka Stipinog odlaska na Otok, no do transfera nikad nije došlo. Međutim, čini se da bi mu se želja mogla ostvariti.

Za vratara Spartaka iz Moskve, ponovno je, nakon šest godina, interes pokazala londonska momčad Fulham. Sad daleke 2002. godine Londončani su se susreli s Hajdukom, za kojeg je Plete tada branio, u 1. kolu Kupa Uefa i već tada su postojali neki kontakti, no na tome je sve i ostalo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulham je na desetom mjestu Premiershipa, što je izvrstan rezultat za momčad čija vrata čuva 36-godišnji Australac Mark Schwarzer, a zamjena mu je godinu stariji Švicarac Pascal Zuberbuehler.  Londončani su u potrazi za vratarom, a čini se da dugoročno rješenje vide upravo u našem 29-godišnjem vrataru.

Ni Pletikosa ne bi imao ništa protiv. "Vrijeme provedeno u Spartaku bilo je dobro, no želim igrati u Engleskoj. Nadam se da ću dobiti priliku zaigrati u Fulhamu ili nekom drugom engleskom klubu, poručio je Pletikosa".   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo