ŠTEDNJA ILI RASIPNOST? / Što možemo očekivati od zimskog prijelaznog roka?

Image
Foto: PIXSELL

I dok su odmah nakon Božića u trgovačkim centrima krenule rasprodaje, nogometni klubovi ipak su morali pričekati prvi dan godine kako bi i službeno mogli početi s trgovinom igrača. Zimski prijelazni rok započeo je s prvim trenucima 2013. godine, a kao i obično najaktivniji i najizdašniji bit će Englezi.

1.1.2013.
13:46
PIXSELL
VOYO logo

Iako su iznenađenja uvijek moguća, ovog siječnja ne treba očekivati senzacionalne transfere i rušenje rekorda iz siječnja 2012. (engleski klubovi tada su za pojačanja izdvojili nevjerojatnih 225 milijuna funti), no nekoliko vrhunskih igrača vrlo će vjerojatno promijeniti klub.

U prvom redu tu mislimo na Engleze TheaWalcotta i FrankaLamparda, Španjolca DavidaVillu i Nizozemca WesleyjaSneijdera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walcottu ovog ljeta ističe ugovor s Arsenalom pa će ArseneWenger, ukoliko napadač ne potpiše novi ugovor, biti primoran prodati ga 'ispod cijene'. Franku Lampardu je Chelsea hladnokrvno pokazao izlazna vrata pa je izvjesno da će legenda engleskog nogometa preseliti u novo jato.

Vjerojatno najveći interes otočkih klubova izazvao je David Villa. Svakog dana pojavi se nova zainteresirana strana koja bi u svojoj svlačionici voljela vidjeti Barceloninog napadača, no najveći favoriti za realizaciju posla svakako su Arsenal i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Sneijdera tiče, situacija je kristalno čista. Nizozemac je odbio potpisati novi, dosta skromniji ugovor i otada se nalazi izvan prve momčadi Intera. Upravo zbog toga je u interesu svih da narednih dana napusti Milano. Kao moguće destinacije za sjajnog veznjaka spominju se Tottenham, Liverpool i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo