KRAJ PRIJELAZNOG ROKA / Što se u zadnjim sekundama kupovalo na Otoku?

Image

Bellamy se vratio u svoj Liverpool, Chelsea je utjehu za neuspjeh s Modrićem pronašao u Raulu Meirelesu, Arsenal je u samom finišu prijelaznog roka kupio dvojicu iskusni veznjaka...

1.9.2011.
11:45
VOYO logo

Craig Bellamy napustio je redove Manchester Cityja kao slobodan igrač i potpisao ugovor s bivšim klubom Liverpoolom u koji je stigao kao slobodan igrač. Velšanin nije želio pristati na plaću manju od one koju je primao u Cityju (90.000 funti).

Blackburn Rovers doveo je pojačanje iz Evertona - nigerijskog napadača Yakubua kojeg je klub s Goodison Park proglasio prekobrojnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Friški engleski prvoligaš Queens Park Rangersi doveo je u svoje redove povremenog reprezentativca i nogometaša Manchester Cityja Shaun Wright-Phillipsa, a od ranije su u QPR pristigli Joey Barton i Luke Young.

Chelsea je za 15 milijuna funti konačno doveo toliko željeno pojačanje u veznom redu, ali nije riječ o Luki Modriću, već o Portugalu Raulu Meirelesu, koji je sam predao zahtjev za stavljanjem na transfer listu u posljednjim trenucima prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je htio zainteresirati svog bivšeg trenera iz Porta Andrea Villasa-Boasa, a upravo se to i dogodilo, pa je Meireles završio u Chelseaju kod čovjeka koji ga je i prodao u Liverpool.

U posljednjim satima ljetnog prijelaznog roka Arsenal se pojačao još dvojicom vrlo kvalitetnih nogometaša. Riječ je o Španjolcu Mikelu Arteti i Izraelcu Yossiju Benayounu...
.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo