ZAMJENSKI GOLMAN / Strašnom intervencijom podsjetio na Petrića

Image
Foto: YouTube

Sjećanje na pothvat Mladena Petrića iz 2006. godine zasigurno je još uvijek svježe. Hrvat je tada pri kraju utakmice stao na vrata i obranio penal. Slično se dogodilo i u Južnoj Americi.

19.4.2012.
14:20
YouTube
VOYO logo

Sjećanje na pothvat MladenaPetrića iz 2006. godine zasigurno je još uvijek svježe. Hrvatski reprezentativac tada u dresu Basela na utakmici Kupa UEFA-e protiv Nancyja stao je na vrata umjesto isključenog vratara Constanza i obranjenim jedanaestercom spasio svojoj momčadi vrijedan bod.

Slična stvar dogodila se u srijedu navečer u Copa Libertadoresu, južnoameričkoj inačici Lige prvaka. U glavnoj ulozi bio je DiegoTorres, veznjak Arsenala iz Sarandija. Pet minuta prije kraja utakmice protiv Fluminensea, kod rezultata 1:1, isključen je vratar Campestrini, a sudac je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Arsenala žrtvovao je Torresa i suprostavio ga ThiaguNevesu. Brazilac je čak i vrlo dobro  izveo penal, ali panterskom reakcijom privremeni vratar Arsenala sjajno je skinuo težak udarac na oduševljenje domaćih navijača.

Nažalost Arsenala, veselje je bilo kratkog vijeka. Naime, u zadnjoj minuti susreta Moura je pogodio za veliku pobjedu brazilskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo