novi hanibal / Suarez dobio nasljednika: Ivanović ugrizao Evertonovog igrača

Image
Foto: YouTube Screenshot

Na Stamford Bridgeu tijekom utakmice Chelseaja i Evertona, došlo je do neuobičajene situacije. Naime, Branislav Ivanović ugrizao je McCarthyja za rame, a sam akter je prije dvije godine bio Suarezova 'žrtva' ugriza

12.2.2015.
15:36
YouTube Screenshot
VOYO logo

Branič Chelseaja Branislav Ivanović našao se na meti otočkih medija kad je u srijedu navečer na utakmici protiv Evertona navodno ugrizao Jamesa McCarthyja za rame.

Na Stamford Bridgeu je sve započelo nakon grubog prekršaja Barryja nakon kojeg je zaradio crveni karton. Isključenje mu nije bilo dovoljno da smiri igrače Bluesa pa je na terenu nastao kaos, u kojem je glavnu ulogu imao Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj mu je bio smiriti situaciju, no Evertonov veznjak ga je očito toliko iznervirao da ga je prvo počeo daviti, a potom ga je ugrizao za rame.

"Prvo me davio, pa me udario glavom u glavu, a zatim ugrizao... Ne znam što mu je bilo", rekao je šokirani McCarthy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu svog igrača stao je Jose Mourinho.

"Brane da je to napravio. On? Nemojte me nasmijavati. Ako me još netko pita to odmah ću otići s konferencije za novinare", kazao je 'The Special One'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evertonovi igrači su novinarima rekli kako im je McCarthy u svlačionici rekao da je osjetio zube na ramenu, ali da ipak nije siguran.

Što će reći Savez i može li se uopće utvrditi da je Ivanović novi nasljednik Luisa Suareza, čija je žrtva bio upravo on prije dvije godine, ostaje za vidjeti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo