NAZVAO GA IZ RUSIJE / Subašićev otac otkrio što mu je Danijel poručio prije velike utakmice: 'On je takav, skroman'

Subašićeva majka neće gledati ni ovu utakmicu, a nervozu oca Jove na dan četvrtfinala malo je umirio poziv sina iz Rusije

7.7.2018.
20:20
VOYO logo

"Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku", dičili su se godinama Zadrani, a onda je nekoliko udarnih igrača iz prve postave Vatrenih u Rusiji učinilo Zadar i nogometnim gradom jer osovina hrvatske nogometne reprezentacije potječe sa zadarskog područja.

"Svi ti momci su ove sjajne generacije potekli iz zadarskog zaleđa, počevši od Luke Modrića koji je tu iz Zatona Obrovačkoga i nadam se da će večeras donijeti slavlje za cijelu državu", kazao je Ivan Brkić iz Obrovca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Ćiro: 'Važno je što ranije zabiti prvi gol, čuo sam se s Dalićem i uvjeren sam da će složiti savršenu taktiku'

Otac pokojnog mladog reprezentativca i Subašićevog neprežaljenog prijatelja Hrvoja Ćustića predsjednik je NK Zadar u kojemu su stasala nogometna imena sad već poznata cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je takvo podneblje. Ovdje se rađaju talenti, ovdje treba samo pojačati rad u omladinskoj školi i ja se ne bojim da ćemo za nekoliko godina imati još i Modrića i Subašića i Vrsaljka i tako dalje", rekao je Svetko Ćustić, predsjednik NK Zadar.

>> VIDEO Hrvati opet dominiraju! Predsjednica poručila: 'Posebno ću navijati za jednog igrača'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čast velikog uspjeha i sjajnih obrana Danijela Subašića u Zagradu, odakle su Danijelovi roditelji, proslavljeni fotograf Šime Strikomam snimio je svoju 632. milenijsku fotografiju

Subašićeva majka neće gledati ni ovu utakmicu, a nervozu oca Jove na dan četvrtfinala malo je umirio poziv sina iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je takav, on malo priča. Ja kažem: "Sine, oćete dobiti?", a on kaže samo "Bože, daj", kazao je otac Danijela Subašića, Jovo Subašić.

"Ja mislim da ćemo mi dobiti. Imam predosljećaj, neznam, ali imam predosjećaj da ćemo dobiti. Kako, ne znam, ali to je to", poručuje Subašićeva majka Boja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi se nadaju i večeras slaviti podvige generacije koja Hrvatsku ponovno pozicionira u nogometnu elitu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo