ŠUKER IMA SVOG KANDIDATA: / HNS podržao Slovenca za nasljednika Michela Platinija

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Na današnjem regionalnom sastanku održanom u Moskvi HNS je dao potporu kandidaturi Aleksandra Čeferina za predsjednika Uefe.

8.6.2016.
13:51
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Krovna organizacija europskog nogometa (UEFA) u potrazi je za novim predsjednikom i nasljednikom osramoćenoig Michela Platinija. Predsjednik HNS-a Davor Šuker u ime Saveza podržao je kandidaturu Slovenca Aleksandra Čeferina.

Regija je uz njega

"Nakon što je Izvršni odbor Uefe donio odluku o procesu izbora novog predsjednika Uefe, danas se na regionalnom sastanku u Moskvi 12 nacionalnih saveza pridružilo Nogometnom savezu Slovenije u podršci kandidaturi predsjednika NZS-a Aleksandra Čeferina. Čeferinu su uz njegov matični savez (NZS) i Davora Šukera, predsjednika HNS-a, podršku na ovom sastanku dali predsjednici nogometnih saveza Albanije, BiH, Bugarske, Cipra, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije i Turske", priopćili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski arbitražni sud (CAS) objavio je, inače, prošlog mjeseca da je smanjio suspenziju na sve aktivnosti povezane s nogometom sa šest na četiri godine predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju dodavši kako smatra da je prvotna olduka FIFA-e bila prestroga, a Platini je podnio ostavku na mjesto predsjednika Europske nogometne federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo