'Ništa se ne mijenja' / Šuker jedini kandidat za predsjednika HNS-a

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vrbanović je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora potvrdio kako je Šuekr jedini kandidat za novog čelnika HNS-a.

3.4.2014.
16:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Sadašnji predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker bit će jedini kandidat za novog čelnika HNS-a na skorašnjoj Izbornoj skupštini, najvažniji je zaključak današnje sjednice Izvršnog odbora HNS-a.

"Kandidatura Šukera za predsjednika HNS-a dobila je potporu 20 županijskih nogometnih saveza, zagrebačkog koji ga je predložio te još 19," naglasio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović. Za člana Izvršnog odbora HNS-a kandidirano je 21 ime, a bit će izabrano njih 16," dodao je Vrbanović istaknuvši kako danas u HNS-u postoji maksimalno jedinstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izborna skupština HNS-a koja je 14. travnja bit će svečarska, s novom nogometnom vladom, s ljudima u skupštini i s novim, starim predsjednikom," rekao je Vrbanović.

Izvršni predsjednik HNS-a se osvrnuo i na činjenicu da se Udruga prvoligaša ipak ne gasi kao samostalno tijelo nakon što su klubovi izglasali da se ne žele pripojiti HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvršni odbor je prihvatio izvješće o činjenici da je Udruga prvoligaša odbila mogućnost gašenja samostalnog poslovanja, ali ništa se dramatično ne mijenja. Udruga ostaje članica Hrvatskog nogometnog saveza i neće biti nikakvih problema s nastavkom suradnje, imamo izvanredan odnos. Nema nikakve ljutnje, mi nismo niti potaknuli to pitanje," poručio je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo