Položena oružja / Sunderland pokorio Old Trafford, Fulham i Cardiff sele u drugu ligu

Image
Foto: AP Images

Cardiff i Fulham su položili svoje oružje te ispali iz Premiershipa, a Sunderland je pokorio Old Trafford te napravio značajan pomak prema očuvanju statusa.

3.5.2014.
20:14
AP Images
VOYO logo

U pretposljednjem, 37. kolu, Premier lige Cardiff City i Fulham su poraženi te su ispali iz Premier lige, a mogao bi im se pridružiti i Norwich City, ako u nedjelju izgubi od Chelseaja. Cardiff je u gostima izgubio od Newcastlea 0-3, a Fulham od Stokea 1-4.

Aston Villa je osigurala ostanak pobjedom 3-1 protiv Hulla. Pogotke za Villu zabili su Ashley Westwood (1) i Andreas Weimann (41, 45+3). Hrvatski napadač Nikica Jelavić odigrao je 70 minuta za Hull i bio je jedan od najlošijih u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je također blizu spasa, budući da je u gostima pobijedio Manchester United 1-0 pogotkom Sebastiana Larssona (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Swansea je na svom stadionu poražen od Southamptona 0-1, a pobjednički gol zabio je Rickie Lambert u sudačkoj nadoknadi (90+3). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, kao i obično, odigrao je cijelu utakmicu za Southampton, pruživši vrlo dobru partiju. Zbog svojih odličnih igara ove sezone privukao je pažnju vodećih engleskih klubova, a čini se da je Liverpool najodlučniji da ga dovede u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je u pitanju borba za naslov večeras Manchester City gostuje kod Evertona, u nedjelju Chelsea dočekuje Norwich, a vodeći Liverpool u ponedjeljak gostuje kod Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo