nova skupština u roku 30 dana / Šupraha podnio ostavku zbog pritiska na njega i njegovu obitelj

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Šupraha je ostavku podnio na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja je održana u ponedjeljak navečer

20.10.2015.
9:55
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio je ostavku na tu dužnost  izvjestila je u utorak službena stranica tog Saveza.

Šupraha je ostavku podnio na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja je održana u ponedjeljak navečer, a u izjavi koju prenosi službena stranica objašnjava da je  odluku  donio zbog pritiska  kojem je izložen.
"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska na mene i članove moje obitelji", istaknuo je Šupraha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu ostavku treba prihvatiti Skupština Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije  koja će biti  biti sazvana u roku od 30 dana.

Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije donio je odluku, kako navodi služena web stranica, da se s mjesta povjerenika za suženje tog županijskog nogometnog saveza razrješuje Ante Kušeta koji neće više obnašati ni dužnosti tajnika Komisije nogometnih sudaca tog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenikom za suđenje Nogomenog saveza splitsko-dalmatinske županije umjesto Kušete imenovan je Jurica Blažević, dok je Vlado Oršulić imenovan tajnikom Komisije nogometnih sudaca u tom Savezu.

Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije pozvao je sve članove tog Saveza, a osobito članove sudačke organizacije "da poštuju postojeća tijela Saveza i da ničiji privatni interesi i animoziteti ne mogu biti iznad glavnog zadatka Saveza, a to je organizacija i provođenje nogometnih natjecanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni suci koji sude u natjecanjima u toj županiji, prema napisima medija, prošlog su vikenda stupili u "neformalni bojkot".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo