ĐOKOVIĆA U OVAKVOM IZDANJU NIKADA NISTE VIDJELI: / Nole ronio suze usred Beograda: 'Sjetio sam se djetinjstva'

Image
Foto: Profimedia

Dosta je bio emotivan nakon što niej izborio finale

14.6.2020.
18:13
Profimedia
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač NovakĐoković nije se uspio plasirati u finale belgradskog izdanja Adira Tora. Iako je slavio protiv Zvereva s 2:1, gubitak seta značio je da će u finale njegov sunarodnjak Filip Krajinović. Đoković je nakon susreta doslovno ronio suze pred domaćom publikom,

"Jedan od naših je u finalu i to je nabitnije. Bilo je stvarno emotivno posljednjih nekoliko dana. Zahvalio bih se svima koji su podržali ovaj događaj i svima koji su došli. Ne plačem toliko zbog poraza i finala, dobio sam neki izljev emocija i sjetio sam se djetinjstva. Hvala vam puno”, rekao je Novak Đoković. Emotivnu snimku možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adria Tour, inače, organizira najbolji tenisač svijeta, a turnus se idućeg vikenda seli u Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u utorak da se od 15. lipnja u Hrvatskoj mogu održavati sportska natjecanja uz prisustvo gledatelja, organizatori teniskog spektakla, koji će se od 19. do 21. lipnja, priopćili su u srijedu da je počela prodaja ulaznica za ovaj događaj na kojem će uz Đokovića igrati vodeći hrvatski tenisači Borna Ćorić i Marin Čilić, Hrvatica Donna Vekić, treći tenisač svijeta Austrijanac Dominik Thiem, Bugarin Grigor Dimitrov (ATP-19), te još dosta poznatih tenisača i tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo