HALEP SE NAŠALILA NA RAČUN OTKAZIVANJA WIMBLEDONA: / 'To je dobra stvar jer ću dvije godine biti pobjednica'

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Tijekom karijere osvojila 20 turnira, a trenutačno drži drugo mjesto na WTA ljestvici

4.4.2020.
22:53
Profimedia, Press Association
VOYO logo

Bivša najbolja tenisačica svijeta i aktualna pobjednica Wimbledona, Rumunjka Simona Halep s vedrije strane gleda na prekid teniske sezone zbog epidemije koronavirusa.

"Gledam to s pozitivne strane, jer ću dvije godine biti pobjednica Wimbledona. Titulu wimbledonske pobjednice morat ću nositi još jednu godinu, tako da je to dobra stvar," kazala je Halep za Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rumunjka je u prošlogodišnjem finalu Wimbledona pobijedila Amerikanku SerenuWilliams sa 6-2, 6-2 osvojivši drugi Grand Slam u karijeri nakon što je 2018. slavila na Roland Garrosu.

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Simona Halep during the women's singles final on day twelve of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon., Image: 458170901, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No commercial use without prior written consent of the AELTC. Still image use only - no moving images to emulate broadcast. No superimposing or removal of sponsor/ad logos, Model Release: no, Credit line:

Halep se trenutačno nalazi u Rumunjskoj gdje je već 22 dana u izolaciji, a izlazi samo kako bi trenirala na terenu pored kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najgori scenarij u mojoj glavi je da će ova sezona biti otkazana. Nadam se US Openu, ali ni to sada nije sigurno jer se sada i New York bori," dodala je.

Halep je tijekom karijere osvojila 20 turnira, a trenutačno drži drugo mjesto na WTA ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pandemija nije mali problem, ovo je ogroman problem. Moramo slušati nadležne i ostati kod kuće", dodala je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo