HRVATSKA VELIKI FAVORIT PREMA KLADIONICAMA: / Čilić i Ćorić ne bi trebali imati problema, Francuzima prednost samo u parovima

Image
Foto: AFP

Hrvatska je veliki favorit prema kladionicama u finalu Davis Cupa

23.11.2018.
10:26
AFP
VOYO logo

Hrvatska danas počinje svoj ogled sa Francuzima u finalu Davis Cupa. Na teren će prvo izaći Borna Ćorić i Jeremy Chardy, a nakon njih Marin Čilić i Jo-Wilfried Tsonga.

Francuzi su branitelji naslova, ali u finalu će igrati bez trojice najbolje rangiranih tenisača – Richard Gasquet je ozljeđen, dok izbornik Noah nije zvao Gillesa Simona i Gaela Monfilsa. U takvom odnosu snaga, Hrvatska je vjerojatno favorit, unatoč tome što se finale igra na francuskom terenu – u Lillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi favoriti u meču parova

Slažu se s tim i strane kladionice (Bet365, Betclick, Betway, Unibet i sl.), po kojima je Hrvatska osjetan favorit. Ćilić je ogroman favorit protiv Tsonge – koeficijent na hrvatskog tenisača je otprilike 1,20, dok je na Francuza čak 4. Borna Ćorić također ima osjetnu prednost – 1,30 u odnosu na 3,7 ili 3,8 na Jeremyja Chardyja.

Za ukupnu pobjedu, Hrvatska je također favorit. Otprilike 1,40 u odnosu na francuskih 2,60. Jedini meč u kojemu su Francuzi trenutno favoriti je onaj u parovima. Tamo su Mahut i Herbert (1,40) favoriti u odnosu na Dodiga i Pavića (2,60).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo