IKONSKI TANDEM RAZGALIO TENISKI SVIJET: / Legendarni Škot osvojio turnir s operiranim kukom, Španjolac s 37 godina 'dvostruku krunu'

Image
Foto: Profimedia

Kakva dominacija 37-godišnjaka iza kojeg su daleko najbolji dani kad je bio redovit u Top 20 tenisača svijeta, dok sad lagano čeka mirovinu van najboljih 100 tenisača svijeta

23.6.2019.
21:54
Profimedia
VOYO logo

Nevjerojatan je ovo bio dan za istinske teniske romantike. Nekadašnji najbolji tenisač svijeta Andy Murray i njegov suigrač Feliciano Lopez pobijedili su na ATP turniru Queen's park u Londonu. U finalu su u tri seta bili bolji od vojca Ram-Salisbury.

Ne bi tu ništa bilo čudno da svaki od ovih tenisača nema iza sebe fantastičnu priču. Andy Murray nekadašnji je prvi svjetski reket i dvostruki pobjednik Wimbledona te US Opena, no ovo mu je prvi turnir od siječnja i operacije kuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škot je najavio da će pokušati i zaigrati u pojedinačnoj konkurenciji te tako postati jedini tenisač u povijesti kojem je to uspjelo s operiranim kukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feliciano Lopez druga je priča. Španjolac je ušao na turnir s pozivnicom, osvojio naslov u pojedinačnoj konkurenciji, postao najstariji tenisač kojem je to pošlo za rukom u Queen's Parku te s Murrayem pobijedio i u parovima. Kakva dominacija 37-godišnjaka iza kojeg su daleko najbolji dani kad je bio redovit u Top 20 tenisača svijeta, dok sad lagano čeka mirovinu van najboljih 100 tenisača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo