Ivo Karlović napokon otkrio dugo čuvanu tajnu

3.8.2011.
8:44
VOYO logo

Izbornik Hrvatske teniske reprezentacije Goran Prpić, za sraz s Južnoafričkom Republikom, koji se igra u studenome, umjesto Ive Karlovića pozvao je Lovru Zovka, što je bio dovoljan razlog da se posumnja u nešto.

"Supruga Alsiona (Amerikanka podrijetlom s Jamajke) ima termin baš taj vikend kad je meč s Južnoafrikancima, očekujemo rođenje kćeri. Iako bih želio pomoći dečkima u tom važnom meču, to mi je, sasvim logično, apsolutni prioritet" otkriva Karlović i nadodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo smo čuvali tu tajnu i za nju su znali samo članovi obitelji!"

Ivo je zbog iščekivanja sretnih trenutaka promijenio i raspored svojih nastupa na turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon ovog tjedna igrat ću još na turnirima u Montrealu, Cincinnatiju te na US Openu jer na njima mogu igrati sa zaštićenim renkingom. Nakon toga ću na dulje prekinuti s igranjem i čekati prinovu. Prvi sljedeći turnir ne namjeravam igrati prije sredine listopada. Želim prvih tjedana biti uza suprugu i kćer", napomenuo je Div sa Šalate.

U prvom kolu na ATP turniru u Washingtonu izgubio je od Amerikanca Russella (6:4, 7:6). Bio mu je to osmi poraz u devet zadnjih mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na treninzima je sve dobro, no u mečevima mi ne ide. Možda je razlog tome i skora prinova u obitelji. Nije jednostavno koncentrirati se na mečeve znajući da je taj trenutak sve bliže", zaključio je Karlović.

Vezani članci:

arti-201108020121006 arti-201108010388006 arti-201108010716006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo