LEGENDARNI TENISAČ POKOPAO ĐOKOVIĆA: / Katastrofa na Adria Touru bila je početak, slijedi nešto puno gore - 'Jako loše izgleda'

Image
Foto: Profimedia

Škot veli da nije nimalo iznenađen time da su dobili koronavirus

24.6.2020.
10:06
Profimedia
VOYO logo

Turnir u organizaciji najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića, Adria Tour, završio je potpunom katastrofom. Čak četvero igrača koji su nastupali na turniru u Beogradu i Zadru, imaju koronavirus. Borna Ćorić, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki i Novak Đoković bili su pozitivni na testiranju na smrtonosan virus, a gora stvar od te je činjenica da su se družili s velikim brojem navijača i ljudi iz svijeta tenisa, kao i to da su igrali pred tisućama gledatelja i izlazili u noćne provode.

Đoković je sada na teškom udaru i kritiziraju ga gotovo svi, a među njima je i nekadašnji prvi igrač svijeta, Andy Murray. Škot veli da nije nimalo iznenađen time da su dobili koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

21.06.2020., Zadar - Teniski turnir Adria Tour. Novak Djokovic i Nino Serdarusic. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Doveo u pitanje nastavak

"Ne, nisam iznenađen. Očito to nije trebalo organizirati na takav način. Nisam iznenađen nakon što sam vidio snimke iz noćnih izlazaka i Kid`s daya. Nije bilo socijalnog distanciranja", rekao je Murray.

Kaže Murray kako je Đoković sada doveo u pitanje i nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu da ova situacija dovodi u pitanje organizaciju US Opena. Lako je moguće da je zaista tako. Mislim da će sada svi tenisači biti svjesni toga da koronavirus ne zanima ni ime, ni status onog koga napada, već da se moramo pridržavati pravila. Ovo jako loše izgleda za tenis. Sve dok situacija ne bude bolja, moramo smanjiti rizik koliko god je to moguće i igrati turnire bez publike", dodao je Murray, veliki Đokovićev rival.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo