Nadal i društvo šokirali Španjolsku usred slavlja!

Španjolska Davis Cup reprezentacija je nakon osvajanja petog naslova najbolje momčadi svijeta ostala bez cijele prve postave, ali i bez izbornika Alberta Coste za 2012. godinu.

5.12.2011.
13:41
VOYO logo

Na konferenciji za novinare nakon susreta s Argentinom, Rafael Nadal, David Ferrer, Feliciano Lopez i Fernando Verdasco šokirali su sve prisutne izjavom da iduće godine neće igrati za reprezentaciju.

Razlog kod Nadala, Ferrera i Verdasca su Olimpijske igre u Londonu i zgusnut raspored turnira, dok ostaje nejasno je li i 30-godišnji Lopez rekao svoje zbogom reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više detalja nisu željeli otkrivati, samo su napomenuli da Španjolska ima pregršt dobrih igrača koji se odmah spremni uskočit u njihove tenisice i s ponosom predstavljati državu.

Izbornik Albert Costa napustio je kormilo reprezentacije, ali ne samo za 2012. godinu. Naime, ova informacija je trebala ostati u tajnosti, ali je ipak procurila u javnost. Costa se u svlačionici iza zatvorenih vrata zahvalio svim igračima, te svim ljudima koji su bili uz njega sve ove godine. Od ponedjeljka Španjolski teniski savez traži novog izbornika, a najspominjanije ime je ono Carlosa Moye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan poen nadala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo