BEZ DLAKE NA JEZIKU / Komentar poznate hrvatske novinarke o Đokoviću odjeknut će u Srbiji

Image
Foto: Profimedia

Podsjetila je na propali pokušaj održavanja Adria Toura u Zadru te kritizirala najboljeg tenisača svijeta zbog njegovih stavova

14.1.2022.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Ministar za imigraciju Alex Hawke odbio je Novaku Đokoviću vizu. Kako prenose australski novinari, viza mu je odbijena u interesu zdravlja i javnog interesa. Branitelj naslova na Australian Openu tako će vjerojatno propustiti prvi Grand Slam sezone, iako sada slijedi žalba na ovu odluku ministra.

Nakon te odluke u fokusu je komentar HRT-ove novinarke Mirne Zidarić o Novaku Đokoviću. Doduše, ona je taj svoj komentar objavila prije tri dana, ali je itekako aktualan danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neuspjeli pokušaj'

"Već se gotovo zaboravilo na zloglasni Adria tour koji se, sigurno u dobroj namjeri, ali potpuno pogrešno organizirao u Beogradu i Zadru na inicijativu tenisača koji je smatrao da u tom trenutku zna bolje i više od onih kojima je epidemiologija struka i koji su smatrali da se životi spašavaju sprječavanjem velikih okupljanja pa tako i teniskih turnira diljem svijeta.

Mnogi su mu i tada bezrezervno vjerovali smatrajući da možda zbog globalne popularnosti ima pristup informacijama koje nisu svima dostupne, a samim time i širu sliku, no pogriješili smo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE IDE U PRITVOR /

Đoković ostaje na slobodi, vlasti ga pozvale na razgovor: Australci objavili što mu sada slijedi

Image
NE IDE U PRITVOR /

Đoković ostaje na slobodi, vlasti ga pozvale na razgovor: Australci objavili što mu sada slijedi

Nije se tada testiralo Grigora Dimitrova koji je stigao iz zarazom gorućeg SAD-a, kao ni ostale sudionike već su se razmjenjivali srdačni zagrljaji i rukovanja, ne mareći za savjete stručnjaka. Zaraza je buknula, turnir je naprasno prekinut.

Taj neuspjeli pokušaj da se epidemiolozima i ostatku svijeta dokaže da su u krivu, srećom nije rezultirao fatalnim ishodima, barem koliko je javnosti poznato, no bila je to prigoda da svi naučimo lekciju i da poštujemo riječ stručnjaka, kao kad im se primjerice obraćamo ako dođe do rupture prednjeg križnog ligamenta, zastoja srca, zatajenja bubrega ili pak ako sjednete u zrakoplov pa ne propitujete stručnost pilota, već mu se potpuno i u dobroj vjeri predajete jer je stručan u onome što radi", kazala je Mirna Zidarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo