NOVAK U CENTRU POZORNOSTI / Poznati američki pisac objavio knjigu o Đokoviću, Srbi se ne mogu načuditi naslovu, a tvrde: 'Poruka autora će odjeknuti'

Image
Foto: Profimedia

Knjiga će u prodaju krenuti u Americi od 22. veljače

10.2.2022.
17:59
Profimedia
VOYO logo

Poznati američki pisac Mark Scoop Malinowski napisao je knjigu o najboljem tenisaču svijeta, Srbinu, Novaku Đokoviću. U knjizi je pisao o Đokovićevu životu, uspomenama, raznim anegdotama, nekim važnijim mečevima, ali Srbe je začudio naziv knjige.

Kurir tako donosi članak s naslovom "POZNATI AMERIČKI PISAC OBJAVIO KNJIGU O ĐOKOVIĆU! Naslov je krajnje čudan, ali poruka autora o Novaku ODZVANJA SVIJETOM". U tekstu pak pišu kako ih čudi naziv knjige "Suočavanje s Novakom Đokovićem", ali isto tako ne pojašnjavaju zašto ih toliko čudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malinowski je na društvenim mrežama otkrio kako je knjigu pisao dvije godine. "Mislim da će se ova knjiga svidjeti svakom ljubitelju tenisa i da će još više cijeniti jednog istinskog teniskog šampiona", napisao je Malinowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Malinowski je do sada pisao knjige o brojnim tenisačima, među kojima su i Bjorn Borg, Boris Becker, Pete Sampras, Roger Federer, Rafael Nadal, Serene Williams...

Knjiga će u prodaju krenuti u Americi od 22. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo