ODUŠEVIO NAVIJAČE / Rafael Nadal se vraća: 'Ovo sam odlučio u posljednji trenutak'

Image
Foto: Profimedia

Nadal zbog problema s ozljedama nije igrao od siječnja i morao je otkazati nastup na turniru u Monte Carlu

15.4.2024.
16:30
Profimedia
VOYO logo

Rafael Nadal zbog zdravstvenih problema nije igrao od siječnja, a sada je potvrdio da se vraća na turniru u Barceloni, koji će mu poslužiti kao priprema za Roland Garros.

Image
JOŠ JEDAN /

Rafael Nadal propušta Monte Carlo: 'Tijelo mi to ne dopušta'

Image
JOŠ JEDAN /

Rafael Nadal propušta Monte Carlo: 'Tijelo mi to ne dopušta'

"Sretan sam što sam ovdje, imam puno lijepih sjećanja na ovaj turnir. Odluku o dolasku ovdje donio sam u posljednji tren. Tjedan je bio pozitivan što se tiče treniranja i sutra ću biti na terenu. Posljednji trening je prošao dobro, osjećaj je pozitivan", rekao je Nadal koji se potom osvrnuo na izostanak svog sunarodnjaka, drugog igrača svijeta Carlosa Alcaraza:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je negativna stvar, prije svega za njega, jer je ozlijeđen. Želim mu svu sreću i brz oporavak. To su vrlo loše vijesti za ovaj turnir, izgubiti prvog nositelja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je progovorio o svojim problemima s ozljedama, zbog kojih nije igrao od siječnja i morao je otkazati nastup na turniru u Monte Carlu.

Nosim se s ozljedama najbolje što znam i umijem. Znamo što je tu, nema se što skrivati. Ne trebamo više pričati o tome. U izjavi sam samo rekao da ne mogu igrati. Umoran sam od razgovora o svemu, a nemam razloga za to na osobnoj razini. Bojim li se? Da ne mogu igrati? To mi se događalo godinu i pol. Nastavit ću sve dok budem mislio da se isplati. Ne postavljam vremenske okvire, ali život vam pokazuje put", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadala na početku turnira u Barceloni čeka dvoboj s Talijanom Flavijem Cobollijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo