VELIKI UDARAC ZA TENISKU LEGENDU: / Roger Federer donio tešku odluku oko koje se dugo lomio

Image

Po mnogima najbolji tenisač svih vremena Roger Federer (34) ipak neće nastupiti na ovogodišnjem izdanju Roland Garrosa zbog komplikacije s leđima.

19.5.2016.
17:48
VOYO logo

Ova vijest sada je službena, a Švicarac će tako propustiti svoj prvi turnir iz Grand Slam serije još od 1999. godine i US Opena. Do sad je nastupio na 65 uzastopnih turnira iz Grand Slam serije. Federer je ovu tešku odluku oko koje se jako lomio obznanio na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa žaljenjem obaviještavam da sam donio odluku da ove godine ne nastupim na Roland Garrosu. Nisam 100 posto spreman i mislim da bi moj nastup bio nepotreban rizik za mene. Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku. Ali, ona je bila nužna za nastavak sezone i moje karijere", napisao je Federer na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će ovogodišnje izdanje ovog velikog teniskog turnira biti bez svog osvajača iz 2009. godine. Federer je ove sezone zbog zdravstvenih problema nastupio na svega 4 turnira. Švicarac je ranije propustio Madrid Open, a na Italian Openu doživio je poraz u 3. kolu od Dominica Thiema. U siječnju je bio podvrgnut operaciji koljena, a nakon toga su došli problemi s leđima. U travnju je Federer nastupio u Monte Carlu i došao do četvrtfinala u kojem je poražen od Jo - Wilfrieda Tsonge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo