Serena tuguje: 'Nisam bila na spoju milijun godina!'

Nekad najbolja tenisačica svijeta Serena Williams je u Melbournu otkrila detalje iz privatnog života te se novinarima požalila da već dugo nije imala uzbudljivosti u ljubavi.

17.1.2012.
9:19
VOYO logo

Loš ljubavni život u posljednje vrijeme vodi američka tenisačica Serena Williams (30), koja je o emotivnim temama govorila na konferenciji za novinare u Melbourneu na Australian Openu.

"Moj društveni život sve je samo ne uzbudljiv. Nisam bila na spoju milijun godina. Obično sam vrlo izbirljiva, nikad zadovoljna", kaže Serena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju vezu koju je trinaesterostruka osvajačica Grand Slam naslova imala bila je ona s reperom Commonom. S njim je prekinula prošle godine, a bili su u vezi od 2008. godine. A kineska tenisačica Na Li, pobjednica Roland Garrosa i finalistica Australian Opena prošle godine, u nekoliko je riječi objasnila kako funkcionira suradnja s njezinim trenerom Jiang Shanom, koji joj je ujedno i suprug.

Na Li i Jiang Shan prekinuli su suradnju, onu tenisku, prošle godine prije Roland Garrosa, kojeg je Li osvojila i tako postala prva Azijatkinja s osvojenim Grand Slam naslovom. No, njezin je suprug sada opet i njezin trener. "Teško se iz uloge supruga transformirati u ulogu trenera. Na početku sezone smo postigli sporazum. Moram ga slušati svakog dana, ali samo dva sata dnevno, na teniskom igralištu", objasnila je kineska tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo