POLUFINALISTI / Sinner muku mučio protiv Runea, Tsitsipas bez problema protiv Rusa

Image
Foto: profimedia

Na putu do pobjede u dva seta bio je i Jannik Sinner, ali je Holger Rune (ATP - 7.) u drugom setu njihovog četvrtfinalnog obračuna spasio svih šest 'break'-lopti i dvije meč-lopte (4-6) u 'tie-breaku'

12.4.2024.
18:23
profimedia
VOYO logo

Drugi tenisač svijeta, Talijan Jannik Sinner, i Grk Stefanos Tsitsipas (ATP - 12.) borit će se za mjesto u finalu ATP Masters 1000 turnira u Monte Carlu.

Image
SJAJNO /

Hrvatska uvjerljivom pobjedom protiv Egipta osigurala povratak u Prvu skupinu

Image
SJAJNO /

Hrvatska uvjerljivom pobjedom protiv Egipta osigurala povratak u Prvu skupinu

Dvostruki pobjednik Monte Carla (2021. i 2022.) s lakoćom je u prvom današnjem četvrtfinalnom dvoboju svladao Rusa Karena Hačanova (ATP - 17.) sa 6-4, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do pobjede u dva seta bio je i Jannik Sinner, ali je Holger Rune (ATP - 7.) u drugom setu njihovog četvrtfinalnog obračuna spasio svih šest 'break'-lopti i dvije meč-lopte (4-6) u 'tie-breaku'. Sinner je, ipak, slavio u tri seta, a odlučujući 'break' napravio je u osmom gemu trećeg seta te iskoristio ukupno treću meč-loptu u sljedećem gemu.

Za 22-godišnjeg Talijana ovo je peti turnir u ovoj godini, a na prethodna četiri ima tri naslova. Jedini poraz u 2024. Sinner je doživio od Carlos Alcaraza u polufinalu turnira u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji norveški tenisač Casper Ruud (ATP - 10.) posljednji je polufinalist ATP Masters 1000 turnira u Monte Carlu, nakon što je u četvrtfinalnom dvoboju odigranom u petak svladao Francuza Uga Humberta (ATP - 15.) sa 6-3, 4-6, 6-1.

Ruud će po drugi put u karijeri igrati za mjesto u finalu turnira u Monte Carlu, a suparnik će mu biti prvi tenisač svijeta Novak Đoković koji se u petak se plasirao u svoje osmo polufinale Kneževini, ali prvo od 2015., pobijedivši Australca Alexa de Minaura (ATP - 11.) sa 7-5, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo