Slavna tenisačica oboljela od Sjögrenovog sindroma

Američka tenisačica Venus Williams bila je prisiljena predati meč 2. kola US Opena Njemici Sabini Lisicki bez borbe. Razlog nije nimalo bezazlen.

1.9.2011.
15:11
VOYO logo

Radi se o autoimunoj bolesti koja zahvaća žlijezde i unutarnje organe i koja crpi energiju iz njenog tijela cijelo ljeto.

"Uživala sam u svom prvom meču ovdje i voljela bih da mogu nastaviti, ali nisam u stanju. Zahvalna sam što napokon znam dijagnozu i sada sam usredotočena na ozdravljenje i na čim skoriji povratak na teniske terene", rekla je Venus, koja je nakon objašnjenja tužna napustila press-konferenciju mahnuvši okupljenim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 1. kolu Venus je savladala Ruskinju Vesnu Dolonc 6:4, 6:3 u svom prvom meču nakon ispadanja u osmini finala Wimbledona 27. lipnja. Kako joj je već 31 godina na leđima uz najnovije poteškoće, Venus je svjesna da joj je kraj karijere blizu.

Posljednji veliki trijumf ostvarila je u Wimbledonu 2008., a pitanje je može li se uz novonastale probleme vratiti na prijašnju razinu i tenisu koji joj je donio sedam Grand Slam naslova (u pojedinačnoj konkurenciji)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106240125006 arti-201101200242006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo