BOMBASTIČNE VIJESTI / Srbi lansirali pravu senzaciju: 'Novak Đoković se vraća na mjesto zločina'!

Image
Foto: Profimedia

Đoković je odmah nakon dočeka izrazio želju da igra na Australian Openu, prvom Grand Slamu u sezoni

13.7.2022.
12:02
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i aktualni osvajač Wimbledona, Novak Đoković, spektakularno je dočekan u Beogradu nakon što je osvojio svoj 21. grand Slam u karijeri. No, Đoković je odmah nakon dočeka izrazio želju da igra na Australian Openu, prvom Grand Slamu u sezoni, s kojeg su ga ove godine izbacili i utamničili jer se nije cijepio protiv koronavirusa, odnosno zato što je bio prijetnja za zdravlje i javno dobro stanovnika Australije.

Đokoviću je bilo ukinuto pravi ulaska u Australiju sljedeće tri godine, kako zbog toga što se nije cijepio, tako vjerojatno i zbog stavova prema cijepljenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sada stoje stvari, ne mogu u Australiju i Sjedinjene Američke Države, no nadam se dobrim vijestima. Vjerujem da će se situacija oko Australian Opena promijeniti. Za US Open nema puno vremena, ali nada umire posljednja. Volio bih igrati u SAD-u i Australiji, no ne budem li mogao, to neće biti kraj svijeta", rekao je Đoković nakon dočeka.

Image
EMOTIVNI 'NOLE' /

Đoković se vratio u Beograd, dočekale ga tisuće navijača: 'Puno srpskih trobojki, puno djece i mladih. Puno mi je srce....'

Image
EMOTIVNI 'NOLE' /

Đoković se vratio u Beograd, dočekale ga tisuće navijača: 'Puno srpskih trobojki, puno djece i mladih. Puno mi je srce....'

Srbi tvrde da će igrati 100 posto

Međutim, postoji mogućnost da Đoković sljedeće godine ipak zaigra na Australian Openu. Kako piše Daily Mail, Đokoviću bi mogla biti skinuta zabrana ulaska u Australiju. Vlada novog australskog premijera Anthonyja Albanesea, malo drugačije gleda na Đokovića i njegov slučaj. Premijer voli tenis i aktivno ga igra i svakako želi na svom turniru jednog od najboljih igrača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je u dobrim odnosima s Australskim teniskim savezom i planira iskoristiti svoj utjecaj kako bi omogućio Đokoviću da igra na Australian Openu, pišu tako Englezi.

No, Kurir je u srijedu objavio senzaciju. Tvrde da će Đoković 100 posto igrati na Australian Openu. Teniski stručnjak, Vuk Brajović, javio se Kuriru i potvrdio im da će Đoković igrati na prvom Grand Slamu godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po informacijama koje smo dobili od naših kolega koji su došli s Wimbledona. Neslužbeno im je priopćeno da će Novak 100 posto igrati u Australiji", rekao je Brajović za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo