RED BULL NA PRAGU FINALA / Težak poraz Medveščaka

Image

Momčad iz Salzburga slavila je s visokih 5:1, te sada u ukupnom omjeru vode 3:1. Za finale doigravanja potrebna im je još jedna pobjeda. Nova utakmica je u četvrtak u Austriji.

16.3.2010.
21:01
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka izgubili su četvrtu utakmicu polufinala doigravanja EBEL lige od Red Bulla iz Salzburga sa 1-5 (1-2, 0-1, 0-2) u zagrebačkom Domu sportova, te u seriji na četiri pobjede gube sa 1:3 tako da za plasman u finale moraju pobijediti tri puta zaredom. S druge strane momčadi iz Salzburga potrebna je još jedna pobjeda.

Igrači Medveščaka krenuli su odlučno u utakmicu i u prvih pet minuta stvorili jak pritisak na vrata gostiju, ali nisu uspjeli iskoristiti niti jednu od tri izgledne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je stigla vrlo brzo jer je Daniel Welser (6:15) iskoristio nepažnju domaćih braniča i doveo Red Bull u vodstvo. Na 0-2 povisio je Jonathan Filewich (10:10) u trenucima kada je Red Bull imao igrača više na ledu, da bi nadu Medveščaku u preokret donio Jeff Heerema (12:42) golom za 1-2.

U drugoj trećini igralo se ravnopravno, ali u samoj završnici toga dijela igre Filewich (39:00) je uspio svladati Roberta Kristana i osigurati osjetnu prednost gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je rezultatski bila riješena na samom početku treće trećine kada je Brent Aubin (41:04) postigao četvrti pogodak za Red Bull. Konačnih 1-5 postavio je Michael Siklenka (56:21).

Peta utakmica na programu je u četvrtak u Salzburgu, a u slučaju pobjede Red Bulla to će označiti kraj prve, vrlo uspješne sezone Medveščaka u EBEL ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo