ZA SUKOB TREBA DVOJE / Trener Istre progovorio o sudbini Brazilca Jôa

'Jô je završena priča. S njim nismo još raskinuli ugovor, s Pilipovćem jesmo jer za takvo nešto nije dovoljan jedan, potrebno je dvoje', komentirao je trener Istre prošlotjedni incident u pulskom klubu.

13.5.2014.
9:21
VOYO logo

Gostujući u RTL Ligi Igor Pamić osvrnuo se na incident u pulskom prvoligašu. Naime,  proteklog tjedna verbalno i fizički su se sukobili suigrači Borislav Pilipović i Brazilac te su obojica nakon svađe završila na razgovoru u policiji.

Policija je temeljem dobivenih informacija podnijela kaznenu prijavu protiv problematičnog Brazilca, a o njegovoj sudbini u Istri 1961 je progovorio i Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jô je završena priča, momentalno. Mi s njim smo raskinuli ugovor, s Pilipovćem jesmo jer za takvo nešto nije dovoljan jedan, potrebno je dvoje. Nije lijepo što su napravili, nije lijepo za imidž kluba, ali desilo se što se desilo. To su njihove privatne stvari i da budem iskren, mene to ne interesira. Dakle, nije se dogodilo ni na treningu ni na utakmici, međutim, klub je iznad svega i preko toga nisam mogao prijeći. Na kraju krajeva, prvenstvo je gotovo, on je na odlasku za Brazil, a što će se dalje dogođati neka odlučuje uprava kluba koja je za to zadužena", rekao je Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo