FIZIČKI NAPAD NA KOLEGU / Trener lijepe Slovenke izazvao incident

Image

Treću medalju Tine Maze na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu pomalo je zasjenio fizički napad njenog trenera Andree Massija na trenera u tehničkoj ekipi slovenske reprezentacije Mitju Kunca, objavili su u petak slovenski mediji.

15.2.2013.
12:05
VOYO logo

Odmah nakon druge utrke veleslaloma, u kojemu je Maze zbog nešto slabije prve vožnje osvojila srebrnu medalju, Massi je rekao da su mu slovenski treneri upadali u radio-vezu na frekvenciji koja rezervirana za komunikacija između njega i Tine, i to baš kad joj je pred prvu vožnju davao uputstva kako odskijati zahtjevnu prugu.

Massi je navodno pred šankom hotela "Tauernblick" fizički nasrnuo na Kunca i vrijeđao ga, ali su ih prisutni kasnije uspjeli razdvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi mariborski list Večer, incident u hotelu dogodio se pred više članova slovenskog skijaškog saveza i sponzora koji financijski podržavaju slovensku skijašku reprezentaciju.

U slovenskoj reprezentaciji kažu da se radilo o potpuno slučajnom upadanju u Tininu frekvenciju, te da se to događa i drugima, ali su iznenađeni Massijevim prijetnjama i uvredama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je pri tom koristio izraze kao što su "amateri" i "partizani", navode u petak slovenski mediji pozivajući se na one koji su vidjeli incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo