Troicki se nada povratku u Top 20

Imam veliku želju za napredovanjem, izjavio je srpski teniser

19.12.2012.
18:46
VOYO logo

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da nije preterano zadovoljan rezultatima u 2012. godini, ali je spreman da se već sledeće vrati u Top 20 igrača na svetu.

- Imam veliku želju za napredovanjem. Nisam zadovoljan postignutim rezultatima ove sezone, tako da sam prilično "gladan" pobeda. Jedva čekam da krene nova sezona. Ima dosta prostora za napredak i ako budem igrao dobro nadam se da ću se vratiti u Top 20 - rekao je Troicki Tanjugu nakon što je u prostorijama Teniskog saveza Srbije podelio paketiće deci iz takmičarskog programa "Tennis 10".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da se trenutno oseća veoma dobro i da naporno radi sa novim trenerom DŽekom Riderom.

- Verujem da ću se uz njegovu pomoć i dalje razvijati. Trenutno najviše radim na agresivnosti, igri na mrezi i trudim se da poboljšam servis - objasnio je Troicki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski teniser je naglasio da mu je veoma drago što je baš on podelip paketiće "budućim šampionima".

- Znam koliko to njima znači. Ovo je moj način da ih podrzim u nadi da će neki od njih, jednoga dana biti na vrhu ATP i WTA liste - zaključio je Troicki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Troicki je u godini na izmaku igrao samo dva četvrtfinala, u Dohi i Roterdamu. Trenutno se nalazi na 28. mestu ATP liste, a najbolji plasman u karijeri bio mu je 12. mesto u junu 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo