PROŠLI DODIG I KARLOVIĆ / Tsonga prejak za Čilića

Image

U prvom kolu ATP turnira iz Masters serije koji se održava u Cincinnatiju nastupila su trojica hrvatskih tenisača. Marin Čilić nije uspio svladati Francuza Tsongu, dok su Ivan Dodig i Ivo Karlović u svojim susretima pobijedili Ernestsa Gulbisa i Floriana Mayera.

16.8.2011.
21:32
VOYO logo

Premda nije igrao loše, Marin Čilić bio je bez ikakve šanse protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge u meču prvog kola ATP turnira Masters 1000 kategorije u Cincinnatiju.

Pobijedio je 15. nositelj turnira i prošlotjedni finalist u Montrealu (predao Đokoviću) 6-3, 6-4 izborivši nastup u drugom kolu nakon samo 78 minuta igre bez najmanje krize na svom servisu: Čilić nije bio niti blizu makar jednoj break-lopti jer je sjajni francuski server osvojio 40 od ukupno 46 odigranih poena na svom servisu.

Protivnika u drugom kolu malo nakon svoje uvjerljive pobjede nad Nijemcem Florianom Mayerom (6-1, 6-3) saznao je Ivo Karlović. Bit će to deveti nositelj Nicolas Almagro, koji je u španjolskom okršaju nadigrao Alberta Montañesa 7-6(5), 6-4. U oba dva njihova dosadašnja susreta pobjeđivao je Španjolac.

Trenutačno treći najbolji hrvatski tenisač, 26-godišnji Međugorac Ivan Dodig, uspješno je prošao prvu prepreku na ATP turniru Masters 1000 kategorije u Cincinnatiju. Svladao je Latvijca Ernestsa Gulbisa 6-3, 7-6(3).

Respektabilnog je suparnika, pobjednika ATP turnira u Los Angelesu prije dva tjedna, 36. tenisač ATP-ove ljestvice dobio nakon sat i 40 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo