uvođenje veće discipline / 'U Katar idu najbolji, a od njih će učiti mlađi igrači'

Legendarni Zlatko Saračević komentirao je za RTL Danas popis izbornika rukometne reprezentacije Slavka Goluže. Što očekuje od prvenstva i kako gleda na uvođenje veće discipline, pogledajte u prilogu.

24.12.2014.
18:45
VOYO logo

Legendarni Zlatko Sarač jedva čeka katarsku rukometnu pustolovinu. On tvrdi kako je Golužin popis očekivan, iako vječno je pitanje - pomlađivanje ili ne.

Otpao je Vuković, a Francuzi i ovaj put dolaze s Fernandezom, Narcisseom i Omeyerom.

"Imamo i mi najbolje i mislim da uz te najbolje da ide netko od mlađih koji će u budućnosti preuzet uloge u reprezentaciji da osjete jedno veliko natjecanje", kazao je stručni komentator RTL-a Zlatko Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na skraćenom su popisu tako neka javnosti manje poznata imena poput Ilije Brozovića, Sandra Obranovića, Igora Karačića i Maria Vuglača.

"To su sve igrači Zagreba koji su ove sezone napravili solidan i dobar rezultat u Ligi prvaka", naglašava Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se pogleda skupina, zanimljiv će biti regionalni susreti s BiH i Makedonijom, agresivnim Tunisom i Iranom, no ako pitate izbornika, u mislima je samo prvi protivnik - Austrija.

"Ljudi će sigurno reći kako ćemo Austriju lako pobijediti, no nije to baš tako. Svi većinom igraju u Bundesligi. Austrija je jako ozbiljan protivnik", rekao je izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo se ovaj put ozbiljnije, najavilo se uvođenjem veće discipline. 

"Reprezentacija je svetinja i u reprezentaciji se neke stvari ne smiju tolerirat. To su neke stvari koje su se pojavile na posljednjem prvenstvu, to su sitnice... Kad se pobijedi to se ne gleda", izjavio je Saračević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi će biti spremni i odlučni jer i igračima i navijačima već je pomalo dosta tih nesretnih ispadanja u polufinalima.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo