PRVO 'LICE S NASLOVNICE' / U nedjelju razotkrivamo Igora Štimca!

Koliko zapravo znate o Igoru Štimcu? Iako je neprekidno u medijima i svi misle da o njemu, o njegovoj karijeri, ljubavi, skandalima - sve znaju, sljedeće minute uvjerit će vas u suprotno! Razotkrivanje Igora Štimca nikako ne propustite ove nedjelje u novoj dokumentarnoj seriji RTL-a Lice s naslovnice!

10.1.2014.
17:50
VOYO logo

Vole ga i žene i muškarci, neki ipak - nešto manje. Ponekad, čak i s određenom dozom zavisti. No, nitko mu ne može osporiti da je pravi gospodin! Popularni Štico, poznatiji kao IgorŠtimac, ovoga puta našao se na meti svojih najbližih suradnika, prijatelja, kolega, ali i obitelji! Ako niste znali, malo je nedostajalo da Igor, kao i svaki drugi stanovnik Metkovića - postane rukometaš! 

"Igor je imao svoju malu epizodu u rukometu zajvaljujući trener Buljeviću koji je Igora primjetio da ima potencijala u rukometu kao što je pokazivao da ima u nogometu! I onda ga je poveo na neko školsko nadmetanje gdje je Igor bio proglašen najboljim vratarom!", otkriva Štimčev brat Mihovil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, moj otac je tu povukao pametan potez s obzirom na to da je njegova daljnja karijera to i dokazala. I rekao jednom si mi sina odveo na rukomet, ali drugog nećeš i vratio ga na nogomet", kaže Mihovil Štimac.

Nakon što se vratio na nogometne terene, čvrsta volja i trud doveli su ga do toliko željenog Poljuda. No, ondje se nije dugo zadržao! Kad je Igor proigrao, Hajduk brzo diže bijelu zastavicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logična stepenica više bila je engleska nogometna liga i Derby County!

Štico je tabloide svojedobno zabavljao i svojim burnim ljubavnim životom. Zvali su ga nježnim ljubavnikom iako je bio oženjen čovjek! A onda su na red došli Vatreni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nogometnu, Štimac je izgradio i uspješnu ugostiteljsku karijeru s ponekim negativnim predznakom!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Tukao se po birtijama, ekscesi koji su završili neobično - završili nagodbama na sudu. Bio je jako aktivan i na političkoj desnici kao Štedulov čovjek", kaže novinar JuricaPavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nekih tekstova, Štimac je pravdu tražio i na sudu!

"Taj proces je završio nekakvim mirenjem pred samu zastaru, znate kakvo je kod nas pravosuđe, pri čemu smo se mi upoznali, i on se ponašao vrlo pristojno!", nastavlja Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojedobno, mnogi su mu zamjerali javno prijateljstvo s prvim čovjekom Dinama!

Baš kao i njegov kolega s izborničke klupe, SlavenBilić - i Štimac se okušao u pjevanju! U jeku izborničke afere zabavljao nas je svojim statusima na popularnoj društvenoj mreži! No, vratimo se mi njegovoj sportskoj karijeri!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da je Štimac dostigao cilj koji je trebao dostignuti s hrvatskom reprezentacijom", rekao je SinišaMihajlović.

Ovo je samo djelić onoga što ćete moći pogledati već ove nedjelje u 21.50, u prvoj dokumentarnoj emisiji RTL televizije - Lice s naslovnice! Nakon Štimčeva razotkrivanja, očekuju vas Severina, Ante Gotovina, Thompson, Milan Bandić, Željko Kerum, kao i Štimčev jako dobar prijatelj - ZdravkoMamić!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo