TRAŽENA ROBA / Van Persie 'prodaje' najviše dresova

Image
Foto: AP

Čudi da Velšanin Gareth Bale, o kojem se trenutačno najviše piše u svjetlu nagađanja o prelasku u Real Madrid za nevjerojatnih 87 milijuna funti, nije na popisu deset nogometaša čiji se dresovi najbolje prodaju.

6.8.2013.
12:03
AP
VOYO logo

LONDON - Nizozemski napadač Manchester Uniteda Robin van Persie je najpopularniji nogometaš u Premier League s najviše prodanih dresova u svijetu, više od bilo koje druge nogometne zvijezde u Velikoj Britaniji.

Međutim, čudi da Velšanin GarethBale, o kojem se trenutačno najviše piše u svjetlu nagađanja o prelasku u Real Madrid za nevjerojatnih 87 milijuna funti, nije na popisu deset nogometaša čiji se dresovi najbolje prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Persie predvodi tri nogometaša Manchester Uniteda čiji su dresovi popularni među navijačima - iza njega su na popisu od deset imena WayneRooney i ShinjiKagawa. Na četvrtom mjestu je nogometaš Manchester Cityja SergioAguero, a njega slijede dva igrača Chelseaja, FernandoTorres i EdenHazard.

Na sedmoj poziciji je kontroverzni Urugvajac LuisSuarez iz Liverpoola, a njega slijede tri igrača Arsenala JackWilshire, Alex Oxlade-Chamberlain i SantiCazorla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo