VELIKI PREOKRET NA SAN SIRU: / Nijemac zbog kojeg je Boban morao otići pokvario planove šefu Milana, takav potez nije očekivao

Image
Foto: Profimedia

Rangnick je bio trener Stuttgarta, Hannovera, Schalkea, Hoffenheima i Leipziga

11.3.2020.
19:22
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš ZvonimirBoban dobio je otkaz u Milanu nakon što je javno prozvao izvršnog direktora da mu iza leđa radi na dovođenju Ralfa Rangnicka. Boban je rekao da je Gazidis kontaktirao sportskog direktora Leipziga još u prosincu, a njemački Sky Sport tvrdi da ih je on odbio.

Navodno je bio zabrinut oko situacije vezane za financijski fair play zbog čega je Milan odustao od nastupa u ovosezonskoj Europskoj ligi. Također, želio je imati otvorene ruke kada su u pitanju transferi i stil igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno na klupi Milana sjedi Stefano Pioli i čini se da bi to mogao nastaviti biti i iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je uz Paola Maldinija, inače, bio zadužene za sportsku politiku kluba, ali je nedavno direktor kluba Ivan Gazidis odlučio krenuti u akciju iza njegovih leđa, što mu je Hrvat javno zamjerio.

Naime, Gazidis je namjeravao angažirati 61-godišnjeg Nijemca, koji bi trebao biti i trener i menadžer, a time bi Boban i Maldini bili marginalizirani. Rangnick je bio trener Stuttgarta, Hannovera, Schalkea, Hoffenheima i Leipziga, a sada je sportski direktor Leipziga i u Njemačkoj uživa veliki ugled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo